Boegbeeld van de Schepenbuurt.
Ook Nieuws ?
itskiphus.nl © 2022 Wesiro Design
Wijkcentrum it Skiphus Tjalkstraat 5 8937 AP Leeuwarden Tel: 058 - 2 12 24 83 email: info@itskiphus.nl www.itskiphus.nl is opgezet en mede mogelijk gemaakt door Wijkpanel Schepnbuurt, Stichting Wijkcomité Schepenbuurt en Wesiro design
Contact gegevens
23-02-22 Geplaatst door redactie
Maandag 21-02-2022 is Sipke Hendrik overleden, hij is 89 jaar geworden Sip was de boegbeeld voor de wijk Schepenbuurt . Op vele terreinen was hij actief voor het behouden en ontwikkelingen van de wijk Schepenbuurt en het wijkcentrum it Skiphus. Door deze inzet voor de wijk is hij beloond met het gouden Leeuwtje van de Gemeente Leeuwarden en later is hij hier voor nog geridderd in de Orde van Oranje-Nassau. Wij zullen ze strijd lust missen en zijn hem heel dankbaar wat hij voor ons en voor anderen heeft betekend.
Heeft u ook een leuk nieuws bericht voor u wijkbewoners en wilt u dat delen! of wilt u uw bedrijf promoten die gevestigd is in de wijk Schepenbuurt Skiphus Schepenbuurt geeft u ruimte om dit te kunnen delen. Wij bieden u ruimte aan op onze website en op onze sociale kanalen. interesse mailt u bericht gauw naar ons toe.


