NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES 8937 AP Tjalkstraat 5, Leeuwarden
CONTACT Mail: info@itskiphus.nl Phone: 058-212 2483
Made by Wesiro design







Nieuws

Nieuws uit de Wijk Ook een bericht voor je wijkbewoners stuur het ons
Wordt vrijwilliger en help ons mee om het wijkcentrum nog leuker te maken - Voorzitter
Stemmen 2021 in het Wijkcentrum Stemmen 2021 is dit jaar niet in Zorgcentrum Greunshiem maar in het WIjkcentrum it Skiphus…
De mini bieb zit te vol De laaste tijd zijn er veel boeken binnen gekomen en daar wil mevrouw Bonnema iedereen voor bedanken maar op dit moment zit de bieb vol en is er een stop op het inenemen van de boeken. Maar iedereen is natuurlijk welkom voor een boekje uit de mini bieb
Een hart onder de Riem. Deze week hebben alle bewoners een Brief met wat lekkers ontvangen in de brievenbus dit om alle bewoners een hart om de riem te steken in deze onzekere tijd…..
Wijkcentrum weer Gesloten Wijkcentrum it skiphus is weer gesloten. Wij kunnen niet de activitieiten ondernemen met de nieuwe regels van uit het RIVM. Wel zijn we er voor de wijkbewoners heeft u vragen of iets anders betreft de wijk Schepenbuurt. Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons.
Nieuwe tijden wegens Covid-19 Op 28 september 2020 werden in een persconferentie van het kabinet verscherpte maatregelen aangekondigd om het corona-virus te verspreiden. Deze maatregelen zijn in ieder geval afgekondigd tot maandag 19 oktober. Dat heeft uiteraard ook consequenties voor buurt- en dorpshuizen. Een tegenvaller…..
Een BIeB in eigen wijk Ja je leest het goed de Schepenbuurt is een Mini BieB rijker. Mevrouw Bonnenma uit de Giekstraat nam het initiatief en bouwde een mini Bieb bij haar huis. Hier is de hele Schepenbuurt welkom om een boek te lenen of om er een boek in te stoppen …….
Aan kondiging werkzaamheden Langdeelstraat Vanaf maandag 5 oktober beginnen er werkzaamheden aan de Langdeelstraat dit heeft gevolgen van ons dat de wijk maar 1 uitrit en inrit heeft en dat alle verkeer via de Tjalkstraat naar de Fabrieken en Mileu straat gaan.
Schimmel in Essen bomen worden gekapt. Het gaat slecht met de essen in de gemeente Leeuwarden. Dat is niet zo vreemd, want de ‘essentaksterfte’ rukt al enkele jaren op in Europa en Nederland. Door een schimmel sterven de takken van essen af en op termijn sterft de gehele boom. Tegen deze boomziekte is tot ……….
SKIPHUSSCHEPENBUURT



VOLG ONS OP
HOME
CONTACT
NIEUWS
VACATURE